Hou je van water en snelheid dan is waterski, wakeboard of kneeboard vast iets voor jou.

Je hoeft voor deze lessen geen eigen materiaal te hebben. TOBEFIT beschikt over materiaal van topkwaliteit. Na de sessie kan je natuurlijk gebruik maken van de kleedkamers en douches op de club VVW te Dendermonde.

Waterski, wakeboard en kneeboard worden zowel in het teambuildingspakket aangeboden, alsook afzonderlijk. Dit over een periode van 15 april t.e.m. eind oktober.

Vraag een offerte aan voor uw teambuilding of schrijf u in op de kalender voor individuele lessen.

Stand up paddle surfing heeft zijn ontstaan te danken aan het golfsurfen. Deze nieuwe rage werd uitgevonden door de golfsurfers die met een grotere plank en peddel wat dieper in de zee konden geraken.

Ook op de binnenwateren is deze sport een zeer leuke en unieke ervaring. De boards van TOBEFIT zijn opblaasbaar met een lengte van +/- 3m. Deze, zeer stabiele, planken kunnen gebruikt worden als transportmiddel op de binnenwateren maar je kan er eveneens een volledige work-out mee doen.

Deze lessen worden aangeboden door gediplomeerde monitoren en gaan door op de oude dender in het centrum van Dendermonde. Bij goedkeuring van W&Z kan dit eveneens doorgaan op de dender en Schelde.

Vraag een offerte aan voor uw teambuilding. Hou zeker ook onze eventkalender in het oog en schrijf u in voor onze maandelijkse groepslessen vanaf 15 april tot en met eind oktober.

Bij de activiteit vlottenbouw is het de bedoeling om samen met je team zo snel mogelijk een vaarklaar vlot te bouwen. Met deze vlotten gaan we dan varen op de oude dender in het centrum van Dendermonde.

Bij goedkeuring van W&Z kan dit eveneens doorgaan op de dender en Schelde. Ga de uitdaging aan en tracht hierbij met jouw team het mooiste en beste vlot te bouwen.

Deze activiteit wordt enkel aangeboden in het teambuildingspakket of voor sportstages vanaf 15 april tot en met eind oktober.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Buiten de activiteiten op het water biedt TOBEFIT ook tal van andere activiteiten aan. Hierbij is BUBBLE BALL een absolute topper.

De populairste activiteit van tegenwoordig voor jouw teambuilding. Bubble ball zal van uw event een mega succes maken. Hilarische momenten voor zowel de spelers als toeschouwers.

Dit event wordt het hele jaar door aangeboden in het teambuildingspakket of als afzonderlijke activiteit. Deze activiteit kan op eender welke locatie in heel België.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Deze voortzetting van traditionele clanspelen uit Schotland zijn steeds een succes. Met TOBEFIT zijn we voor jullie op zoek gegaan naar uitdagende disciplines.

Ook bij deze activiteit staan plezier, teambuilding en sport centraal. Op aanvraag is het ook mogelijk om verschillende whiskey’s blind te proeven. Ben jij een whiskey kenner? Ga deze uitdaging aan met jouw team en verslaag de rest van de groep.

Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden op eender welke locatie in België.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Vroeger werd boogschieten gebruikt voor de jacht of als oorlogswapen, nu is boogschieten een concentratie sport. Deze activiteit is geschikt voor iedereen van de groep.

Ben jij de nieuwe Robin Hood? Ontdek het tijdens onze teambuilding. Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden op eender welke locatie in heel België.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Arrow Tag is een zeer leuk alternatief voor paintball. Schiet jouw pijlen af op uw tegenstanders en win de verschillende opdrachten met uw team.

Gegarandeerd fun voor jong en oud. Vraag HIER een offerte voor uw teambuilding.

Bij onze teambuilding opdrachten is het de bedoeling om in groep opdrachten tot een goed einde te brengen. Organisatie, samenwerken, leiding nemen … zijn hierbij van uiterst belang.

Ga deze uitdaging aan. Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden op eender welke locatie in heel België.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

In Dendermonde kan je tijdens een tandemfietstocht genieten van de mooie landschappen langs de oevers van de Schelde en de Dender, het historische gedeelte van Dendermonde en de vele landelijke randgemeenten rond Dendermonde.

Allemaal routes met weinig verkeer waarbij je je volledig kan ontspannen. Voorbeelden van deze routes zijn:

  • Turfputtenroute (34km)
  • Ros beiaard route (48 km)
  • Reuzenroute (38km)

Heb je liever wat competitie bij het tandemfietsen? Dan kan je in duo zo snel mogelijk wat opdrachten uitvoeren waarbij oriëntatie en teamwerk centraal staan.

Voor de bierliefhebbers hebben we bij TOBEFIT ook een tandemtocht bedacht met een leuke rondleiding in de brouwerij VICARIS / brouwerij Dilewyns. Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden te Dendermonde.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Ook voor de wandelaars hebben we een leuk pakketje samengesteld. Ontdek net als bij het fietsen de prachtige streek van Dendermonde en geniet van de mooie landschappen langs de oevers van de Schelde en de Dender, het historische gedeelte van Dendermonde of de vele landelijke randgemeenten rond Dendermonde.

Voorbeelden van deze wandelingen zijn de ‘polderwandeling’ en de klassenbroek polderwandeling. Wie van wat meer uitdaging houdt kan ook hier kiezen voor het pakket met opdrachten waarbij oriëntatie en teamwerk centraal staan.

Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden te Dendermonde.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Speelt u tijdens uw teambuilding liever een partijtje tennis? Ook dit is mogelijk op de velden van tennisclub Scheldedreef. Met TOBEFIT organiseren wij een laddertornooi zodat u aan uw collega’s kan laten zien dat jij de Federer bent van het bedrijf.

Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden te Dendermonde.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Hebt u even een stil moment tijdens een pauze? Dan nog zal TOBEFIT jullie zo goed mogelijk bezig houden door een partijtje Kubben of petanque aan te bieden.

Kortom geen enkel stil moment met deze gratis randactiviteiten.

In samenwerking met partners is er buiten deze activiteiten natuurlijk nog veel meer mogelijk: schermen, farm games, raften, drift karten, hintlabyrinth escape rooms, gintasting, biertasting – zijn hier enkele voorbeelden van. Vraag ons naar een activiteit en wij doen ons uiterste best om het voor uw bedrijf te realiseren.

Idereen kent ongetwijfeld het programma “DE MOL” uitgezonden op ÉÉN. Deze teambuildingactiviteit is gebaseerd op het programma met een mix van verschillende activiteiten en ludieke opdrachten.

Probeer tijdens de hele dag de “MOL” of “MOLLEN” te ontmaskeren in uw groep en verdien hierbij extra punten. Spanning, Stress, vertrouwen, plezier en beweging. Alles komt aan bod bij deze activiteit.

Vraag HIER een offerte voor uw teambuilding.

Zijn er tijdens de teambuilding ook kinderen aanwezig? Dan kunnen zij zich de hele dag amuseren in het discospringkasteel. Het springkasteel bevat een ingebouwde installatie met lichtshow en wordt het hele jaar door verhuurd in heel België.

Heb je binnenkort een opendeurdag, bedrijfsfeest, communiefeest, barbecue, kinderfeestje, verjaardagsfeest, braderie, tuinfeest, trouw, buurtfeest … Zoek dan niet verder en huur dit leuke disco springkasteel.

Vraag HIER een offerte aan voor uw teambuilding.

Wil je met uw bedrijf voor de sportactiviteiten nog vergaderen? In samenwerking met verschillende zalen, restaurants, B&B’s zoeken wij voor jullie naar een geschikte locatie in de buurt. Wij regelen echt alles van A-Z.

Opnieuw een ruime keuze waar we samen met jou op zoek gaan naar een aangepaste formule die het beste past bij jullie bedrijf.

Deze keuze kan gaan van een eenvoudige drink met of zonder foodtruck of BBQ in ons clubhuis VVW te Dendermonde tot een uitgebreid diner met spetterend feest.

Op aanvraag regelen we met TOBEFIT zelf een top dj van de streek die van jouw dag en nacht een onvergetelijke ervaring maakt. Kortom alles is mogelijk.

Als aandenken maken wij van elke teambuilding nog een leuke film.